Idei cadouri

Care sunt cele mai bune idei de cadouri? Vom incerca sa va prezentam mai multe idei pentru cadouri. Sunt cadouri care se potrivesc in mai multe ocazii si se adreseaza unui public cat mai divers. Asadar, sugestiile noastre, in numar de 25:
 1. Rame digitale: E o surpriza de fiecare data cand te uiti la rama - pozele se schimba tot timpul si ai tot timpul ceva nou de vazut; Superb!
 2. Jucarii: Copiii vor fi incantati de acest cadou dat de tine; Bucuria lor va fi si bucuria ta;
 3. Ceasuri: Sunt un cadou ceva mai scump, dar satisfactia persoanei dragi merita si ultimul ban;
 4. Un calendar: gandeste-te de cate ori persoana draga tie se va uita la acel calendar si nu vei regreta sa ii cumperi asa dar;
 5. Lucruri care stralucesc in intuneric: Foloseste de jocul de lumini pentru a face un cadou deosebit;
 6. Flori: Sunt intotdeauna la moda, niciodata trecatoare; Daruieste-le de cate ori consideri ca e potrivit;
 7.  Un ceas: Este un cadou foarte practic, si intotdeauna util in casa ta;
 8. Un inger de sticla: Suntem siguri ca orice persoana ar fi incantata sa primeasca drept cadou un inger din sticla; Va pretui acel cadou toata viata si isi va aminti cu emotie de tine;
 9. Fantana de piatra: Cum ar fi sa daruiesti persoanei la care tii o fantana de piatra pe care sa o poata pune in fata casei?
 10. Un animal de jucarie: Poti face mai multe cadouri de acest fel - un urs, o pasare, un fluture, o pisica, un caine, un delfin, un porumbel, un dragon, un vultur, un elefant, un peste, un leu, un tigru, un unicorn;
 11. Colaj de imagini deosebite: poti face un colaj cu imagini care iti sunt dragi; Vor produce o impresie buna!
 12. Vase de cristal: Poti cumpara un asemenea cadou si persoana care va primi darul tau va avea o bucurie imensa; Bucura-te de bucuria ei!
 13. Oglinzi: Poti comanda o oglinda mica, obisnuita; Poti insa merge mai departe de atat si comanda o oglinda uriasa, pentru un perete intreg; Asta da surpriza!
 14. Ciocolata fina ambalata frumos: Oricine iubeste ciocolata va aprecia acest cadou special al tau!
 15. Parfumuri: Poti oricand sa comanzi o sticluta de parfum;
 16. Caseta de valori: Nu ai dori sa primesti ca si cadou o minunata caseta unde sa iti tii toate lucrirle importante pentru tine?
 17. Lumanari parfumate: Suntem siguri ca sunt multe persoane care si-ar dori un asemenea cadou;
 18. Jocuri de masa: Este o buna ocazie sa ii prezinti cuiva jocul de go, sau un joc de bridge sau chiar sahul; Persoana va fi incantata sa primeasca un asa dar!
 19. Magneti pentru frigider: Oricine isi doreste sa primeasca o amintire care are si un rol practic: poti pune sub un magnet o pagina cu text scris de tine;
 20. Sculpturi de metal: Nu ar fi grozav sa primesti ca si cadou de ziua ta o sculptura de metal? Imagineaza-ti cat de bine s-ar simti cei care primesc un cadou atat de original!
 21. Papusi: O domnisoara va fi incantata de un asemenea cadou de la tine;
 22. Proiectii pe pereti: Exista mici aparate care te ajuta sa proiectezi pe tavan tot felul de lumini miscatoare; Insoteste asta de niste melodii si iata un cadou foarte frumos;
 23. Statuete de gradina: E un cadou superb si mai putin uzual; Tocmai de aceea, merita sa il incerci;
 24. Breloc: Un breloc este un cadou potrivit pentru orice ocazie; Chiar si cei mici se vor bucura de un breloc original;
 25. Globuri de cristal: Va fi o placere sa se uite la acest cadou de fiecare data.

Ce este de facut acum? Speram ca v-am inspirat in alegerea unui cadou potrivit. Tineti cont ca ideile noastre sunt doar niste sugestii de cadouri. Va ramane dumneavoastra sarcina de a alege cadoul potrivit si de a il darui cu drag persoanei la care tineti.

Produse din site