Despre CadouriCadou.ro

CadouriCadou.ro este un agregator de magazine virtuale de cadouri, adica un site in care sunt prezente produse de la furnizorii de cadouri online din Romania. Proiectul apartine firmei Burse pe Internet SRL, J40/7870/2011, CUI 287 04 634, B-dul Basarabia, nr. 100, bloc E2, scara D, etaj 2, ap. 34, sector 2, Bucuresti, reprezentata de Stefan Iorgulescu, administrator, magazine@webvertise.ro. Daca ai un magazin virtual de cadouri si doresti ca produsele tale sa fie prezente si promovate si pe site-ul nostru, trebuie doar sa iti creezi un cont si sa introduci locatia data feed-ului in campul corespunzator. Daca vizitatorii site-ului CadouriCadou.ro sunt interesati de produsele pe care le-ai postat pe site, vei primi pe email comenzile lor. Prezenta pe site este GRATUITA, existand doar obligatia de introducere a emblemei CadouriCadou.ro in footer-ul site-ului tau. Daca emblema nu este introdusa, atunci comenzile primite prin email de la CadouriCadou.ro vor avea ascunse datele de contact ale beneficiarului.

Care sunt avantajele prezentei pe CadouriCadou.ro?

Daca vindeti cadouri online, atunci prezenta pe CadouriCadou.ro va va expune produsele catre un public care intra pe site-ul nostru doar pentru a cumpara cadouri.
Mai mult, costul este ZERO, prezenta produselor dumneavoastra pe CadouriCadou.ro este GRATUITA.

Care este procedura de adaugare a produselor dintr-un magazin virtual pe CadouriCadou.ro?

Trebuie sa va faceti un cont accesand linkul prezent sus in partea dreapta Ai un magazin? Adauga-ti produsele si sa completati mai intai formularul de inregistrare, iar apoi sa completati campul Locatie datafeed sau sa introduceti manual produsele prin Login, dupa care click pe linkul Produsele mele si in final click pe Adauga produs.

Care sunt obligatiile generate de prezenta magazinului dumneavoastra pe CadouriCadou.ro?

Site-ul pe care il inscrieti trebuie sa fie un magazin virtual.
Trebuie sa introduceti produsele prin completarea locatiei data feed-ului.
Trebuie sa introduceti in footerul site-ului dumneavoastra emblema CadouriCadou.ro
Nu sunt acceptate site-urile care vand produse ilegale sau site-urile asupra carora exista suspiciuni de natura legala sau procedurala.