Cadouri Valentine's Day

Ce este aceasta sarbatoare? Valentine's Day sau Ziua Sfantului Valentin este o sarbatoare care are loc in fiecare an in data de 14 februarie. In America si o mare parte din Europa este ziua traditionala in care persoanele indragostite isi exprima afectiunea unul pentru celalalt. Care este metoda ce mai uzuala pentru acest lucru? Cel mai frecvent se intampla asta prin trimiterea de felicitari, flori, sau dulciuri. Insa cadourile sunt si ele un lucru obisnuit.

Ce este un cadou care poate fi pastrat pentru mult timp? Este o amintire splendida, intotdeauna placuta, intotdeauna apreciata. O astfel de amintire poate fi o bijuterie realizata la comanda. Poate fi o inima de metal pretios, pe care sa fie marcate numele amandurora. Poate fi o mica propozitie indragita de persoana iubita - un motto, o idee, un gand, un vis.

Cum arata o inima intr-o forma creativa? O idee excelenta de cadou pentru Saint Valentine's Day este o inima de sticla, cu text gravat in ea. Cadoul va face o amintire de neuitat. Gandeste-te cum va arata inima daruita de tine peste cativa ani, cat de placuta va fi imaginea ei in ochii persoanei dragi.

Ce este un cadou personalizat cu impact emotional? Un mesaj cu impact emotional puternic poate fi o scrisoare intr-o sticla. Poti realiza chiar tu acest mesaj. Pune in sticla tot ce ai dori sa faci cadou persoanei dragi - poti pune flori, o scoica, o mica stea de mare. Dar peste toate acestea, pune o scrisoare scrisa cu iubire. Cadoul va fi indragit.

Cum ar fi o idee de cadou care sa constea intr-o pictura realizata doar pentru tine? Cat de mult s-ar bucura persoana iubita sa vada o pictura unica? Poti cere personalizarea picturii, poti pune numele persoanei dragi pe ea, poti pune o poezie care va place amandurora foarte mult, sau poti pune o parte din cantecul favorit.

Cum arata un cadou aparent pragmatic, insa foarte romantic? O camera video cu hard-disk integrat (sau si mai bine, cu salvarea datelor direct pe DVD). Vei putea astfel sa salvezi toate evenimentele importante din viata ta pe un format digital. Te vei putea oricand uita la acele evenimente speciale din viata amandurora. Si la apasarea unui buton vei putea retrai o parte din emotile pe care le-ai avut in acele momente.

Ce cadou poate fi scris si sa ramana totusi in inimile voastre? Va dam o alta idee de cadou: cum ar fi ca fiecare dintre voi sa ia 100 de biletele si un recipient de sticla? Si fiecare dintre voi sa asterene in scris pe fiecare din acele 100 biletele cele mai bune ganduri catre celalalt? Si cand terminati de scris, faceti schimb de recipiente, si cititi, cu respiratia taiata, ce a scris celalalt. Este un cadou foarte personal, foarte intim. Si in acelasi timp memorabil.

Pasul urmator? Speram ca ideile noastre sa va faca Valentine's Day (sau Ziua Sfantului Valentin) macar un pic mai frumoasa. Speram sa primiti tot atata iubire in acea zi pe cat sunteti in stare sa daruiti. Nu uitati sa cumparati cadoul din timp si sa iubiti mult. Noi? Incercam sa va sprijinim pe cat putem.

Produse din site