Cadouri traznite

Atunci cand primim cadouri, exista oameni care ne aduc lucruri traditionale, altii care aduc cadouri scumpe pe care nu ai cum sa nu le apreciezi. Dar, cel mai mult cred ca ne place sa primim cadouri haioase, cadouri traznite, cadouri la care nu ne gandeam pana in momentul in care le-am primit. Cadourile traznite sunt acele cadouri care ies complet din tipare si instaleaza o stare de sincera uimire pe fata destinatarului. Un cadou traznit care sigur isi va face efectul ar fi un ghiveci cu un cactus sub forma de penis si testicule puteti crea acest cadou din trei cactusi, doi mici si unul mai lung. Puteti oferi acest cadou unei fete, dar poate ar fi un cadou mai traznit daca l-ati oferi unui baiat. Alte cadouri traznite ar fi produse de sex shop gen lenjerie comestibila, breloc sub forma de sani, catuse etc. Deseori, un cadou obisnuit se poate transforma intr-unul traznit in functie de contextul in care este oferit.

Este destul de dificil sa gasesti ideea perfecta de cadou traznit; risti ca ideea ta sa nu fie asa de apreciata de cel caruia daruiesti si astfel euforia ta se va transforma in dezamagire. Pentru a reusi cu un cadou traznit trebuie sa iti lasi mintea limpede si sa ai incredere in prima idee care iti vine daca esti hotarat, cadoul traznit va fi o reusita.

In acest site gasesti peste 35.000 de cadouri care mai de care mai traznite. Cerceteaza-le si vei gasi sigur ce iti trebuie.

Produse din site