Cadouri speciale

Cadourile pe care oamenii le cumpara in general au semnificatii de suprafata deoarece majoritatea sunt generate de existenta unei situatii clare gen zi de nastere, petrecere etc legata de o persoana nu foarte apropiata celui care face cadoul. Uneori apar ocazii in care oamenii vor sa ofere cadouri speciale zile de nastere pentru persoane foarte apropiate sau situatii inedite care trezesc in sufletul omului dorinta de a face un cadou special. Practic cadoul este special cand pornirea celui care ofera este speciala.

Aproape ca nu este important cadoul in sine. Uneori si o simpla foaie de hartie cu 4-5 cuvinte scrise (nu neaparat Te iubesc, Vrei sa fii sotia mea etc) poate fi un cadou special care sa invinga de la distanta multe alte cadouri materiale foarte scumpe gen bijuterii, haine etc. Cadourile speciale sunt acele cadouri pe care pur si simplu le simti, sufletul tau iti spune ce cadou sa cumperi si stii sigur ca e exact ceea ce trebuie.

Toata lumea vrea atat sa primeasca dar si sa ofere cadouri speciale; tuturora ne e frica sa oferim cadouri banale si ne punem mintea la contributie si ne strofocam sa gasim acel cadou deosebit care sa impresioneze foarte adanc. Tot ce trebuie sa facem este sa iesim in oras sau, mai simplu, sa navigam pe niste site-uri, sa ne pastram mintea limpede si sa ne orpim la cadoul indicat de instinct va fi sigur cadoul special pe care il cautam. Deci, trebuie sa nu cautam cadourile speciale cu frica de a da gres ci mai degraba sa nu le cautam deloc si vor veni ele singure la noi.

Produse din site