Cadouri pentru barbati

Cadourile pentru barbati vor fi diferite in functie de persoana care le daruieste. Cadourile oferite de barbati altor barbati trebuie sa fie adaptate la dorintele destinatarului cadoului. Multi barbati prefera sa primeasca de la prieteni cadouri gen bauturi fine, tigari fine (daca sunt fumatori), in general cadouri care pot fi consumate / folosite poate chiar cu ocazia primirii lor. Cand vine vorba despre cadouri pentru barbati de la barbati, va puteti orienta catre cadouri IT, cadouri auto-moto, accesorii gen bricheta, sticla metalica, cadouri sportive. Totusi cred ca cel mai frumos cadou de la barbati pentru barbati sunt niste baute pe care nimeni nu le uita.

Daca ne gandim la ce pot femeile sa ofere cadou barbatilor, ajungem la o gama mult mai mare. Ele pot oferi si cadouri vestimentare cu siguranta cunosc mai bine masurile decat barbatul in sine; se pot orienta si catre cadouri nemateriale gen o seara in care sa se transforme in vampa (sigur nu va da gres cat timp va oferi cadoul cu naturalete). Femeile pot oferi si seturi cosmetice, parfumuri, mp3 playere pentru masina sau pentru strada, ceasuri, bratari, brelocuri.

Indiferent de cadoul oferit, cel mai important aspect se refera sigur la modul de a oferi: cat timp cadoul este oferit din suflet, atunci obiectul oferit drept cadou poate fi neinsemnat ca si valoare sau volum. Cadoul este reprezentat practic de vibratia pe care o transmite cel care daruieste.

Produse din site