Cadouri Paste

Desi oamenii sarbatoresc si petrec cel mai mult de Craciun, cea mai mare sarbatoare in religia ortodoxa este Pastele. Cand te gandesti la ce cadouri sa oferi de Paste, decizia este cam grea; mai exact toate cadourile oferite in ocaziile generala (Paste, Craciun) sunt greu de selectat. Trebuie cumva sa nu cadem in banal cu alegerea unui cadou prea cliseu, dar nici sa ne indepartam foarte mult de ocazia cu care este oferit cadoul sa pastram o compatibilitate intre cadou si Paste. Probabil, cel mai simplu este sa selectam totusi cadouri de Paste clasice chiar daca riscam sa dam in banal. Spre exemplu un cadou de Paste foarte frumos ar fi un cozonac gatit chiar de cel care ofera acest cadou. Destinatarul va fi sigur incantat de gest; oricine se simte bine sa vada ca altcineva a depus eforturi si pasiune in a face ceva cu mana lui, ceva oferit ulterior cadou de Paste un astfel de cadou contine parca o parte din sufletul celui care il ofera.

In general, cand vine vorba de cadouri de Paste, ne putem orienta catre domeniul culinar. Pentru a da un aer special cadoului culinar de Paste, putem sa oferim ceva neclasic, adica nu oua sau cozonac. Puteti gati o prajitura speciala, despre care stiti sigur ca va iese bine.

Daca va ganditi la ceva nonculinar ca si cadou de Paste, atunci liberul arbitru este cel care trebuie sa va ghideze. Speram ca cele 35.000 de cadouri din site-ul in care va aflati sa fie suficiente ca si plaja din care sa va selectati cadourile de Paste.

Produse din site