Cadouri online

Despre ce e vorba in acest mesaj? Pe Internet sunt o multime de cadouri care pot fi cumparate usor, la preturi in general mai mici decat daca ar fi fost cumparate prin metode traditionale. Va vom in acest mesaj oferi solutii - exotice, dar si pragmatice:
  1. O prima sugestie de cadou este foarte exotica: numeste o stea cum ti-ar placea tie (chiar si numele tau). Exista un serviciu de denumit stele (ofertanti sunt multi, o cautare la GoogleName a Star - The Original Star Naming Service - Since 1978. Este un site profesionist, este printre cele mai vechi site-uri pe piata (1978), si oferta lor este foarte buna. Daca doriti un pret mai scazut decat cel oferit de site-ul anterior mentionat, o alta varianta poate sa fie si site-ul Free Name A Star. Asa cum ii spune numele, pe site puteti, in mod gratuit, sa denumiti o stea. Site-ul are si oportunitatea de a genera un certificat pe care il puteti tipari, vi se ofera si un link de pe care sa vedeti steaua dumneavoastra in tot Universul. Ca punct minus, este destul de multa reclama catre site-ul original, inclusiv faptul ca in numele stelei dumneavoastra va fi mentionat si numele site-ului. Puteti pe de alta parte sa aveti propriul dumneavoastra astru ceresc la un pret cat se poate de mic - zero;dupa "name a star" va returna niste site-uri bune.
  2. Puteti cumpara pe Internet si obiecte clasice: calculatoare si componente (memorii, hard-disk-uri, placi de baza, procesoare, monitoare), telefoane mobile si accesorii, aparatura electronica (televizoare, mp3 playere) si aparate electrocasnice (aer conditionat, centrale termice, aparate frigorifice), camere foto si camere video, articole sportive, birotica, carti si CD-uri, jucarii, mobilier si lista poate continua; Va sugeram sa realizati cautari pe Internet pentru produsele acestea; Insa o buna solutie poate fi si site-ul Cadouri Cadou;
  3. Pe Internet puteti comanda foarte usor cadouri de forma unor servicii; Este foarte usor sa gasesti pe Internet servicii de masaj, spa, servicii de turism (poti face cadou chiar o excursie); Apoi exista bilete la spectacole, meciuri sportive, filme si teatru care pot fi cumparate prin Internet; Lista serviciilor care pot fi gasite prin Internet este foarte mare si Internetul este evident una din cele mai bune solutii pentru a te informa (initial) si comanda (ulterior) servicii.

Ce cadouri poti  cumpara online? Un dar poate fi un obiect obisnuit, asa cum esti obisnuit sa il cumperi dintr-un magazin clasic. Apoi un dar poate fi un obiect pentru o donatie. Insa pe Internet exista si alte tipuri de cadouri: exista cadouri virtuale, cum sunt cele de pe retele sociale ca FaceBook. Pe FaceBook poti cumpara un cadou virtual. Exista si cadouri pe care le poti download-a: e-book-uri, software, si fisiere de muzica. Poti cumpara aceste fisiere sau le poti download-a de la vanzatori de pe web.

Care este partea cea mai buna la cumparaturile pe Internet? Pe Internet e grozav faptul ca poti face o documentare amanuntita despre un produs. E foarte bine si ca pe Internet ai pentru multe produse o oferta mai bogata decat pentru un produs clasic. Dar partea cu adevarat importanta e ca pentru multe obiecte cumparate de pe Internet se obtin reduceri de cost pentru vanzator (costul unui magazin de la sosea este evident mai mare decat costul cu chiria al unui magazin online; in plus, nu este necesara prezenta in magazin a vanzatorilor, ci doar a celor care fac facturi). Iar faptul ca vanzatorul isi reduce costurile cu chiria si cu personalul e veste buna si pentru tine: in acest fel pretul final pentru produsul tau va fi, foarte probabil, redus si el.

Ce puteti face acum, ca stii aceste lucruri? Poti sa optezi pentru una din solutiile noastre si sa realizezi o achizitie online. Poti folosi si site-ul Cadouri Cadou pentru a gasi cadouri pentru persoana draga.

Produse din site