Cadouri femei

Ce este un cadou? Un cadou este, prin definitie, un act voluntar care nu cere nimic in schimb. Un cadou implica totusi posibilitatea unei asteptari de gest reciproc la nivel social (o multumire, prestigiu, putere). Cu toate acestea, un caodu este gratuit in ceea ce priveste partea financiara. Tine minte acest lucru cand faci un cadou: nu te astepta la un gest similar, sau cel putin nu face cadouri cu scopul evident de a primi ceva inapoi. Scopul tau ar trebui sa fie multumirea celeilalte persoane.

Care sunt cateva criterii pentru un cadou pentru femei? E bine de stiut ca florile sunt importante pentru femei in tot timpul anului, indiferent de anotimp. Nu ar trebui sa consideri ca traditia de a darui flori este veche sau neinteresanta. Dimpotriva, florile amintesc persoanei iubite ca dragostea ta e inca proaspata, eleganta si subtila. Iar obiceiul de a darui flori implica si creativitate in alegerea unei flori potrivite. Poti adauga un mic indiciu cadourilor catre femei care constau in flori. Nu conteaza ce ii daruiesti in plus fata de o floare: saruri pentru baie, sapun, parfum, crema de corp sau ruj. Ar trebui sa stii foarte bine care este gustul ei in privinta mirosurilor sau culorilor. Dar, cel mai important, e bine sa stii care ii sunt alergiile la anumite lucruri sau substante. Asadar, poti insoti o floare catre o femeie de un alt cadou.

Cu ce ocazie sa faci cadou unei femei? Sunt mai multe ocazii la care poti face cadou unei femei. Asemenea ocazii sunt: poti sa iti manifesti dragostea sau prietenia fata de o femeie. Poti fi recunoscator pentru un dar de primit de la o femeie. Cum? Facand, la randul tau, un alt cadou. Cadoul poate fi si expresie a solidaritatii, sub forma unui ajutor reciproc. Un alt prilej la care se dau cadouri unei femei sunt zilele de nastere (persoana care isi serbeaza ziua va fi foarte incantata de faptul ca primeste cadouri de la cei dragi). Craciunul este o perioada potrivita de a face cadouri unei femei. Sfantul Nicolae? Desigur, si aceasta este o perioada potrivita. Alte exemple sunt nuntile sau aniversarile de nunta. Exista si evenimente mai putin placute la care se pot face cadouri unei femei: o inmormantare in familie sau a unei persoane apropiate (vizitatorii aduc flori femeii). Dupa o nastere este intotdeauna frumos sa oferiti un cadou (copilul primeste si el cadouri in acest moment). Ziua Mamei sau Ziua Femeii (8 martie) poate fi un moment special de a darui un cadou. O alta sarbatoare speciala este 1 Martie.

Cum poti face dintr-un gest un adevarat cadou? Indiferent daca oferi un cadou sau spui doar "Te iubesc" sau "La multi ani", acesta poate fi un cadou deosebit.

Care sunt lucruri care ii plac unei femei si la care nu te-ai gandit? E o buna idee sa vizitezi magazine online care ofera flori spre cumparare sau alte magazine care ofera cadouri pentru femei. Veti gasi acolo o multime de idei ce abia asteapta sa fie puse in aplicare. E o expeditie intr-o lume placuta: lumea cadourilor.

Produse din site