Cadouri aniversare

Despre ce e vorba in acest mesaj? Sa zicem ca urmeaza ziua unei persoane care iti e draga. Vei dori sa ii cumperi un cadou care sa ii placa. Noi suntem aici sa te ajutam sa iei o decizie cat mai buna.

Cum incepi? Ar fi bine la inceput sa ii afli gusturile acelei persoane - vei sti astfel daca e cazul sa cumperi un articol sportiv sau nu, vei sti daca ii plac gadget-urile sau nu, daca prefera sa citeasca, sa foloseasca PC-ul sau sa sa se uite la televizor, vei sti ce mirosuri ii plac (si de aici vei putea alege un anume parfum sau lumanari parfumate) etc. Asadar, un prim pas ar fi documentarea amanuntita despre persoana careia ii faci un cadou - sa stii ce activitati ii place sa faca, ce activitati evita sa faca, care sunt gusturile ei, ce ar astepta de la un cadou.

Cum continui? Al doilea pas ar fi sa urmezi strict indiciile? Nu neaparat. Poti face chiar opusul: ofera-i ceva neasteptat! Daca stii ca e o persoana careia ii place in mod deosebit sa priveasca meciuri de fotbal, cumpara-i o carte despre fotbal. Ii plac mult discurile vechi? Cumpara-i un album recent. Sau daca ii plac discurile vechi, cum ar fi sa oferi un convertor care se conecteaza prin USB la calculator si transforma dintr-un disc vechi intr-un fisier .mp3 pentru calculator (e si o solutie sigura - datele sunt stocate mult mai sigur in calculator decat in forma de discuri de vinil)? Poti provoca persoana respectiva! Desigur, nu vei duce flori cu mult polen unei persoane care are alergie la polen, sunt niste limite. Si jocul de-a provocarea poate fi destul de riscant, asa ca o strategie buna poate fi sa ii urmezi gusturile cat mai exact, si sa eviti totusi sa ii oferi ceva ce nu stii sigur daca i-ar placea sau nu.

OK, dar ce ii daruiesti? Un prim sfat ar fi sa oferi o emotie, nu un lucru obisnuit. Cum provoci o emotie? Poti sa cauti servicii, mai degraba decat produse. Poti sa oferi un produs care sa ii provoace o emotie foarte placut - rasul. Romanii obisnuiesc uneori sa ofere produse care fac si emotii mai putin placute - jena (cadouri penibile). Noi nu va sfatuim asta. Vom detalia cele doua tipuri de cadouri pe care le puteti oferi.

Ce tipuri de servicii se pot oferi ca si cadou? Poti oferi orice - de la o sedinta de aromoterapie sau spa pana la o luna de antrenament sportiv. Poti oferi o excursie cu elicopterul. Si poti oferi mai mult decat un serviciu facut de altii - poti face tu un serviciu, ca si cadou. Poti petrece o zi cu persoana iubita. Poti sa ii scrii cel mai frumos text pe care l-a citit o data. Poti sa ii faci tu un cadou cu mana ta - o pictura, un poem, un cantec.

Ce tipuri de cadouri fac oamenii sa rada? Te invitam sa citeti acest articol despre cadouri haioase. Pe scurt, asigura-te ca al tau cadou va fi bine primit de persoana respectiva - fa-o sa rada!

Ce produs alegi? Daca te hotarasti sa oferi totusi un cadou clasic, un produs, gandeste-te la un produs special - fii diferit! Poti oferi nu un trandafir, ci mai multi. Poti oferi nu o oglinda mica, ci o oglinda cat tot peretele. Poti oferi nu o felicitare, ci un cos de felicitari scrise de tine. Si lista poate continua.

Care este pasul urmator? Speram ca v-am facut decizia pentru un cadou de aniversare mai placuta. In continuare ar fi bine sa cumparati un cadou si sa nu uitati sa il daruiti cu zambetul pe buze.

Produse din site